Sådan stopper du et iOS app abonnement

You may also like...

2 Responses

 1. Lars Schneevoigt siger:

  Hej.
  Min datter har lige været ude for det samme, dog “kun” 389,- om ugen for
  Horoscope And Astrology, Horoscope And Astrology VIP som fik tilbudt i tre dage via instagram. Hun har lige fået kontoududtog og de har trukket 4 gange 389,-. Er der slet ingen mulighed for at få de penge tilbage? Hun slettede appen under 10 minutter efter hun havde downloaded den. Jeg skrev en længere smøre under “rapporter et problem” men da jeg klikkede send stod der blot at:” Dette køb er ikke kvalificeret til en refundering.” og:”Du kan få yderligere hjælp med dette emne ved at gå til Support til abonnementer og køb.” hvor jeg endnu ikke har lykkedes i at finde hjælp.

  • Casper Olsen siger:

   Hej Lars

   Det ikke nok at slette App’en, du skal også ind og fjerne abonnementet. Det håber jeg dog du har gjort allerede, da du har fundet vores guide.

   Når du har gjort dette, vil jeg anbefale du kontakter itunes Kunservice telefonisk. Gå ind på følgende side og Scroll lidt ned på følgende link og så klik på linket under “Ønsker du at tale med en?”

   https://support.apple.com/da-dk/itunes

   Du skal dog lige svare på et par spørgsmål om hvad det drejer sig om, inden du får mulighed for at planlægge et opkald, hvor de ringer til dig/din datter, eller få et nummer hvor i ringer til dem med det samme, evt med lidt ventetid til følge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *