Vil du være gæsteblogger?

Vi ville gerne selv udgive nyheder og blogindlæg med tips og tricks løbende. Men vi ved dog vi ikke selv har tid til at skrive nye artikler og guides hele tiden. Derfor at vi åbne for at modtage indlæg fra andre, som har noget at sige omkring de emner vi dækker. Disse vil blive lagt op i vores gæsteblog.

Vi er åbne for de fleste indlæg på techsyd.dk, så længe det passer ind i resten af indholdet her på siden. Det blandt andet Gaming, Tech, Gadgets og lignede. Så har du et emne som kunne passe herind i, er du velkommen til at kontakte os.

Vi gennemgår manuelt alle artikler og forebeholder os retten til at afvise indsendte indlæg, hvis vi vurdere de ikke egner sig til vores målgruppe.

Der er dog enkelte krav til gæsteindlæg på techsyd.dk

  • Indlæg skal være af høj kvalitet og værdi for læseren af indlægget. Vi acceptere derfor ikke tekster, der enten er meget overfladiske, direkte omskrevet fra et andet sprog eller på anden måde mangler kvalitet.
  • Ingen overdreven brug af links til andre sites.
  • Indlæg som en del af gæstebloggen skal være på minimum 500 ord.
  • Du levere et billede som du har rettigheder til og vi kan få lov til at bruge til forside, kategori oversigten osv, helst i størrelsen 720 x 340.
  • Ud over at blive tilknytte en i forvejen eksisterende kategori, vil indlæg også blive tilknyttet “gæsteblog” kategorien.

Mener ud at kunne opfylde overstående, så send os gerne en besked via vores kontakt formular.